06-16132399

Gezichtsbehandelingen

medexBasisbehandeing:
Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, het verwijderen van de talgfilm en het verwijderen van alle dode huidcellen. Dan volgt een ooggel, serum en masker afgestemd op uw huidtype. Er wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème. Epileren is hierbij inbegrepen.

€ 42,50

Massagebehandeling:
Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging een massage van gezicht, hals decolleté schouders en nek en wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème. Epileren is hierbij inbegrepen .

€ 35,–

Rimpel vervagende behandeling:
Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, talgfilm wordt verwijderd en alle dode huidcellen worden verwijderd. U krijgt een werkstof voor het opvullen van rimpels en fijne lijntjes, daaroverheen een collageen masker. Als afsluiting volgt een dag- of nachtcrème. Epileren is hierbij inbegrepen

€ 50,–

Ontspanningsbehandeling:
Behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging. Daarna volgt een massage van gezicht, hals decolleté, schouders en nek. Er volgt een op uw huid afgestemd masker en er wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème. Epileren is hierbij inbegrepen

€ 50,–

Complete behandeling:
We beginnen met het modelleren van de wenkbrauwen. Dan volgt een oppervlakte reiniging, de talgfilm wordt verwijderd en daarna worden alle dode huidcellen verwijderd. Eventuele mee eters en gerstekorrels worden verwijderd. Dan volgt een massage van gezicht hals decolleté schouders en nek (20 min.) Er worden specifieke actieve crèmes en een op uw huid afgestemd masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een kopje thee/koffie en een dag- of nachtcrème

€ 58,–

Vitamine boost behandeling:
Een reiniging met fruitzuren. Een ampul en 2 vitamine serums. Masker afgestemd op uw huidtype. Als afsluiting een heerlijke dag- of nachtcreme. Epileren is hierbij inbegrepen. Een echte huidverbeterende behandeling!

€ 52,–

Quintenstein Basis (luxe lijn)

Deze behandeling bestaat uit een reiniging in 2 fases. De huid krijgt daarna een ampul, een oogmasker, serum en een zeer luxe en geurend masker. Epileren is hierbij inbegrepen.

€ 50,–

Quintenstein Compleet (luxe lijn)

Deze behandeling bestaat uit een reiniging in 2 fases. Daarna krijgt de huid een ampul en een zeer rijke en voedende creme. Hiermee wordt de ontspannende massage uitgevoerd van gezicht, decolletee, schouders en nek. (20 min). Daarna wordt de huid nog verwend met een oogmasker, serum en een zeer luxe en geurend masker. Epileren is hierbij inbegrepen.

€ 70,–

Skin Glow behandeling

Intensieve reiniging op basis van fruitzuren, warmte masker, voedende werkstoffen en heerlijk luxe masker. Ware oppepper voor je huid!

€ 60,–

Seizoensbehandeling:
Deze behandeling verandert regelmatig. Dit is de meest luxueuze behandeling. Vraag ernaar in de salon.

€ 75,–

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter

Schoonheidssalon de Zijdebloem