06-16132399

Huidproblemen

Acne
Hormonale invloeden zorgen voor overmatige productie van talg. Daarbij ontstaat tevens overmatige verhoorning aan het einde van de follikel waardoor deze afgesloten raakt. Als gevolg hiervan zien we op de huid puisten met veelal gele koppen en mee-eters. Vaak begint de acne in de pubertijd en gaat deze vanzelf weer over. Helaas voor mensen met een hogere afscheiding van talgklieren en grotere follikels blijven last van acne houden.
In de salon kunnen we een behandelplan opstellen en ernaar streven uw acne te laten verdwijnen of onder controle te krijgen. Ook zullen we uw levensstijl bespreken en een behandelplan voor thuis maken. Met de juiste producten is er veel te doen aan de acne!

kerawash

Couperose
Bijna iedereen kent het fenomeen couperose wel. Dit zijn de kleine rode gesprongen adertjes in het gezicht. Vooral op de wangen en de neus komen ze geregeld voor. Waar de couperose door ontstaat is niet helemaal bekend. Wel is bewezen dat scherpe kruiden, alcohol, grote temperatuurverschillen en zonlicht een negatief effect heeft op couperose. Met de juiste producten en behandeling is er veel te doen aan dit probleem.

Droge huid
Een droge huid komt veel voor naarmate u ouder wordt. Deze huid heeft weinig tot geen zichtbare poriën en kan schraal aanvoelen. Deze heeft weinig talg en heeft behoefte aan vet en voeding
Voelt uw huid ook trekkerig aan? Dan is er hoogstwaarschijnlijk ook een tekort aan vocht in uw huid. Vochtarm en droog is niet hetzelfde. Droog zegt wat over het te lage gehalte aan talg en vochtarm over het te lage gehalte aan vocht. Laat u dus niet misleiden door een trekkerig gevoel. Zelfs een vette huid kan vochtarm zijn.
Om voor u te bepalen wat de huid nodig heeft maken we samen een plan zodat ook uw droge huid weer in topconditie komt.

vochtarme-huid

Gevoelige huid
Veel mensen hebben een gevoelige huid. De huid is snel geïrriteerd door kou en warmte , is droog, rood en soms pijnlijk. Maar ook vaak gevoelig of allergisch voor bepaalde stoffen.
De producten van Medex zijn speciaal gericht op gevoelige huiden. Dermatologisch getest en hypo allergeen. Met de juiste producten kunnen we ook een huid verbeterende behandeling opstellen en u adviseren voor producten voor thuisgebruik.

Grove poriën
Poriën zijn de openingen in de huid waardoor de talg en zweet naar buiten kunnen vloeien. Bij het ouder worden, onder invloed van UV en het verminderen van het collageen worden de poriën groter. Door een goede reiniging en/of peeling en met de juiste producten kunnen we de poriën en de structuur van de huid weer verfijnen.

Rokershuid
Een rokershuid is vaak wat dof en grauw van kleur. De doorbloeding is niet optimaal en de poriën worden groter. De beste remedie is om te stoppen met roken maar dit is helaas niet voor iedereen even makkelijk. Medex heeft bijzondere producten om de doorbloeding te bevorderen, poriën te verkleinen en de huid weer te laten stralen.

 

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter

Schoonheidssalon de Zijdebloem